Tankar om min cancer

 
För några dagar sedan kom jag att tänka på när jag fick cancern och beskedet kom den 14 Januari 2015 oc då förändra allt för alltid. Så mycket ångest har jag aldrig känt eller upplevt tidigare men när ska livet bli som vanligt igen?


Under tiden jag fick beahndling så var målet det enda jag täkte på. Jag tänkte endast dag för dag och inte så lång framåt. Det enda viktiga var ju att jag skulle klara av det och sen kunde allt bli som vanligt igen. Men det skulle inte vara som vanligt igen.


Jag gjorde fyra cellgiftsbeahndlingar sen fick jag inget mer. Jag såg allt i som en dimma den tiden. Nu skulle livet inte bli som vanligt igen utan livet sattes på paus. När skulle livet bli som det som togs ifrån mig komma tillbaka. Cancern tog så mycket från mig. Min högsta önskan att få barn, mitt jobb osv.


Jag får ingen behandling lägre för det förstör mitt sår på magen som jag fick i och med operationen. Och jag tar just nu dag för dag och vissa dagar känner jag mig starkare än andra. Jag vill ju LEVA ja det är det enda jag vill!!'

 

Tankar | |
#1 - - Maddis:

❤️❤️❤️ Kramar ❤️❤️❤️ DU är min kämpe!

Svar: ❤❤❤
Sandra Lövdahl

#2 - - Sara:

Hej du <3 Jag känner inte dig men tycker du är en kämpe. Har följt din blogg ett bra tag nu och jag tycker du verkar så härlig :) Kämpa på! Detta fixar du!
Kram till dig <3

Svar: Tack för en fin kommentar och för omtanken. Kram <3
Sandra Lövdahl

Upp