Home sweet home

Någon av glad när jag kom hem <3 
 
Får blomsterbud titt som tätt, blir lika glad varje gång! 
 
Fin dag...
 
Hej på er!
 
Hoppas alla ni mår fint. Själv så har jag fått komma hem och fy såå underbart! Igår var jag dock tillbaka på sjukhuset för en andra omgång av cellgift, men vetenskapen om att få åka hem efter är ju bara så skön. Jag har mått himla bra idag pga att jag får kortison och jag mår alltid bra några dagar efter behandling. Så idag tog vi tillvara på det tog oss ut till skogen , solen sken och en fika blev det. Ja tänk vad jag uppskattar saker på ett helt annat sätt nu. Saker som betyder något. Ville mest kika in och säga hej nu ska jag krypa ned i sängen.  Natti
 
Min kamp mot cancern | | Kommentera |

Äggstockscancer som 26åring

Saknar...
 
Hej kära blogg det var ett tag sen jag skrev. 
 
Det har varit en helvetes resa med akut operation , blodförgiftning , hög feber, sprucken tarm osv osv. Jag har ändå reparerat mig och tiden i Linköping förknippar jag med ledsamhet och förtvivlan. Inte pga sköterskorna eller läkarna, bara själva situationen var så hemsk. Ville bara att allt inte skulle vara sant. Minns knappt något efter operationen minns bara att jag vaknade upp på intensiven, de fyra dagarna jag spenderade där är de värsta dagarna i mitt liv. 
 
Nu är iallafall första cellgiftsbehandlingen gjord och inga biverkningar än, vilket känns så skönt. Tiden i Linköping är över och jag är tillbaka i Jönköping på ryhov. Bara på dessa två dagar så kan jag äntligen äta, dricka och jag känner mig mycket bättre. Droppen trappas ned och ersättningen ska bort imorgon, små steg som är stora för mig som får mig att vilja kämpa liite extra. Det bästa är ändå att det finns en plan för mig, en plan på hur man ska bota eländet. 
 
Nästa på schemat är cellgiftsbehandling är på Onsdag, och jag känner mig modig inför det för vill bara besegra denna skiten (rent ut sagt). Och mår jag som jag nu så får jag åka hem på Torsdag hihi hade varit fantastiskt. 
Sen är det även fastställt att jag har äggstockscancer, aldrig i livet att detta skulle hända mig men nu är jag här och har inget annat val än att kämpa. 
 
Tack till min familj som varit hos mig och sovit hos mig, tack mina fina kära vänner för allt ert stöd ni är fantastiska! Älskar er såå! 
 
Hoppas ni njuter av er dag. Ta vara på varandra! Kram
 
 
Min kamp mot cancern | | En kommentar |

-
Min kamp mot cancern, Vardag | | Kommentera |
Upp